-->

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Συνέλευση Αγωνιζόμενων Ηθοποιών: Λίνα Μενδώνη παραιτήσου, πάρε και τον πρωθυπουργό μαζί σου

Το βάθος της υποκριτικής τέχνης ή πως να πείσεις κάποι@ πως δεν είσαι ελέφαντας και να σε πιστέψει. Την υπουργό πολιτισμού πως δεν είσαι παιδεραστής εν προκειμένω. Τα έργα και οι ημέρες σας ως υπουργός πολιτισμού έχουν δείξει την αγάπη σας για το θέατρο, τ@ ανθρώπ@ που εργάζονται σε αυτό και τ@ καλλιτέχν@ εν γένει.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως μας έχετε του πεταματού. Πως είμαστε τα παλιόπαιδα που αφού έχουμε ένα σανίδι να ανέβουμε και να βγάλουμε το άχτι μας θα πρέπει να λέμε ευχαριστώ και να μην μιλάμε. Πως είμαστε βραχνάς για την οικονομία της χώρας εξαιτίας των αναστολών και των επιδομάτων. Των επιδομάτων που έρχονται όποτε να ναι και όπως να ναι. Να μην μιλάμε γιατί θα στιγματιστούμε. Γιατί θα χάσουμε την δουλίτσα μας. Γιατί δεν θα πάρουμε το επιδοματάκι μας. Να κάνουμε τ@ ανήξερ@. Όπως κάνετε αυτή την στιγμή εσείς. Όχι μόνο κάνετε την ανήξερη αλλά μας προσβάλλετε λέγοντας πως σας εξαπάτησε με βαθιά υποκριτική τέχνη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Έκλασε ο Ολίβιε και βγήκε ο Λιγνάδης. Προσβάλλετε την τέχνη μας, με άθλιο και γραφικό τρόπο, για να την βγάλετε καθαρή. Εσείς, η κυβέρνηση σας και όποιο άλλο κάθαρμα που θέλετε να γλιτώσετε. Στο όνομα του ξεπλύματος σας προσβάλλετε έναν ολόκληρο κλάδο. Έναν κλάδο που περνάει τα πάνδεινα και έχει ακούσει τα εξ αμάξης. Από ανθρώπους σαν και σας.

Τα κάνετε χάλια στην Ακρόπολη μας την είπατε κι από πάνω. Είστε άφαντη τις τελευταίες βδομάδες και έχετε το θράσος να εμφανίζεστε και να κάνετε την ανήξερη. Την ανήξερη και το θύμα. Το θύμα ενός επαγγελματία ηθοποιού. Το θύμα ενός επαγγελματία ψεύτη. Το θύμα ενός επαγγελματία υποκριτή. Άλλο ένα θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη. Προσβάλλετε και τα θύματα με την κατάπτυστη δήλωση σας. Μήπως θέλετε συμπαράσταση; Μήπως θέλει ο Κυριάκος; Ήταν και εξόριστος. Μην το ξεχνάμε. Είναι πολλά τα τραύματα. Μια εμπαθής ψεύτρα. Αυτό είστε κυρία Μενδώνη.

Ας πάρουν όμως οι αστικές ευγένειες τον μεγάλο περίπατο και να μιλάμε καλύτερα στον ενικό. Ο Άδωνις θα είναι περήφανος.  Κέρδισες επάξια την θέση σου στο πάνθεον των πολιτικάντηδων. Αλλά δυστυχώς για σένα θα πρέπει να αποχωρήσεις. Δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να είσαι υπουργός πολιτισμού. Λίνα Μενδώνη παραιτήσου. Φεύγοντας να θυμηθείς να πάρεις και τον πρωθυπουργό σου μαζί, γιατί είστε εξίσου συνένοχοι. Οι αγώνες και οι μαζικές κινητοποιήσεις θα συνεχίζονται. Σκηνή μας θα κάνουμε τους δρόμους.

Συνέλευση Αγωνιζόμενων Ηθοποιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου