-->

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

JazzMatazz - Νέος δίσκος "Αρκετά καλά τραγούδια" Full Album


Ο δεύτερος δίσκος των JazzMatazz 3, με εφτά πρωτότυπα τραγούδια και τέσσερις διασκευές! Αύριο Δευτέρα 20 Απριλίου, οι JazzMatazz διοργανώνουν στην σελίδα της μπάντας, ηλεκτρονική παρουσίαση του νέου δίσκου -μπορείτε να τον ακούσετε στο τέλος της ανάρτησης. H εκδήλωση στο fb:  https://www.facebook.com/events/246534390059014

Από την εκδήλωση: Αγαπητό μας κοινό, συμπολίτες, χιλιάδες φίλοι της μπάντας, συγκαραντιναίοι, ακροάτριες και τηλεθεάτριες μας!

Μετά από αδιάλλειπτη και επίπονη εργασία επί ένα ολόκληρο έτος, μετά από υποθήκες, δάνεια, προσωπικές χάρες και μυστικές συνομωσίες, μετά απο αναρίθμητες θυσίες, σας παρουσιάζουμε με μεγάλο καμάρι και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (λέξη που δε μεταφράζεται σε άλλη γλώσσα όπως, αναμφίβολα, θα γνωρίζετε αγαπητοί φίλοι), τη δισκάρα μας "Αρκετά Καλά Τραγούδια". Πρόκειται για το δεύτερο δίσκο των JazzMatazz (3)! Κάποιες φίλες, επιδεικνύοντας ίσως μια κάποια προπέτεια, θα βιαστούν να σημειώσουν ότι αργήσαμε να βγάλουμε το δεύτερο δίσκο μας. Ναι! Θα δεχθούμε το σχόλιο αγαπητοί φίλοι, αλλά ξεχνάτε μήπως, ότι, εν τω μεταξύ, είχαμε βγει από τα μνημόνια; Ως εκ τούτου κάποιοι από εμάς (όπως και πολλοί από εσάς αγαπητές φίλες), ζούσαμε τη γλυκιά ζωή, την πλούσια ζωή και έτσι...ξεχαστήκαμε.

Ο δίσκος "Αρκετά καλά τραγούδια" απαρτίζεται από φουλ original τραγούδια σε ελληνικό στίχο, αφρο-αμερικάνικες κλίμακες (ζητούμε συγνώμη αγαπητοί φίλοι), αλλά και ανατολίτικο μεράκι για τους μερακλήδες, τους ρέκτες και τους μύστες. Στην ίδια ψηφιακή δεσμίδα μουσικών τεμαχίων θα βρείτε τέσσερις (4) τον αριθμό υπέροχες διασκευές από τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, αγαπητοί φίλοι. Οι παρατηρητικότεροι από εσάς θα θυμηθείτε τη φράση "φουλ original" την οποία μόλις πριν δύο προτάσεις διαβάσατε, και θα μας εγκαλέσετε για αυτήν την αντίφαση, αλλά τι σκάτε αγαπητές φίλες; Μήπως πληρώσατε τίποτα;

Ο πραγματικά μαγικός ήχος που θα ακούσετε να διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια ακρόασης του δίσκου "Αρκετά Καλά Τραγούδια" προέρχεται τόσο από το γεγονός ότι από ΟΛΑ τα μέλη της μπάντας λείπει το γονίδιο που ενοποιεί στυλιστικά τα τραγούδια ενός δίσκου, όσο και από το γεγονός ότι αγαπάμε τόσο το σουίνγκ και τα μπλούζ όσο και τα βλάχικα, ελληνικά και αμερικάνικα! Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι κανείς δεν μας χρηματοδοτεί, αγαπητοί φίλοι, και άρα θα κάνουμε Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Η... ιδιαίτερη κατάσταση που ζούμε αγαπητές φίλες, ακύρωσε τα σχέδια μας για την προγραμματισμένη παρουσίαση του δίσκου μας στο Δελφινάριο, με χιλιάδες μπαλέτα και βιολιά, αλλά τουλάχιστον τώρα δε θα χρειαστεί να πληρώσουμε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, οι οποίοι άλλωστε ως τέτοιοι δεν χρειάζονται λεφτά, όπως θα γνωρίζετε κι εσείς.

Σε πείσμα, των εγκάθετων ακραίων φωνών και του πολιτισμικού μαρξισμού που μαστίζει την διανόηση του τόπου αγαπητοί φίλοι, εμείς τεκνοθετούμε το φιλελεύθερο μότο "κάνε την κρίση ευκαιρία" και σας καλούμε να λάβετε μέρος σε αυτήν την διαφορετική (...εναλλακτική θα λέγαμε για τις πιο ψαγμένες φατσούλες) παρουσίαση δίσκου, στην οποία καλλιτέχνες και κοινό, θα γίνουμε ένα! (Αν και δεν είμαστε ένα, στην πραγματικότητα, αγαπητοί φίλοι, ας μη γελιόμαστε.) Τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, την επαύριον του Αγίου Πάσχα, ο δίσκος "Αρκετά Καλά Τραγούδια" θα βρίσκεται διαθέσιμος για όλους και όλες στο Διαδίκτυο. Θα ποσταριστεί (συγχωρέστε μας το νεολογισμό), δε, σε τούτο εδώ το event!

Με μεγάλη μας χαρά, σας καλούμε να τον ακούσετε, να τον λατρέψετε (πράγμα εντελώς σίγουρο όπως κι εσείς θα διαπιστώσετε ιδίοις ωσίν, αγαπητοί φίλοι), να βιντεοσκοπήσετε την αντίδραση σας και να την ποστάρετε κι εσείς σε τούτο εδώ το event! Μερικές δημιουργικές ιδέες για τη συμμετοχή σας, ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά, θα μπορούσαν να είναι οι κάτωθι:

1. Τραγουδάμε το αγαπημένο μας τραγούδι από το δίσκο, ακούγοντας το δίσκο! (Μια πολύ καλή λύση για τους τραγουδιστές, αγαπητοί φίλοι!)
2. Κάνουμε "lip sync" το αγαπημένο μας τραγούδι από το δίσκο, ακούγοντας το δίσκο! (Μια πολύ καλή λύση για τους παράφωνους, αγαπητοί φίλοι!)
3. Χορεύουμε το αγαπημένο μας τραγούδι του δίσκου! (Μια εξαιρετική λύση για τους χορευτές!)
4. Βιντεοσκοπούμε το κατοικίδιο μας όταν ακούει το αγαπημένο μας τραγούδι από το δίσκο! (Μια πολύ καλή λύση για τα κατοικίδια μας!)
5. Κάνουμε βίντεο κλιπ το το αγαπημένο μας τραγούδι του δίσκου! (Για να θυμηθούμε τον αξέχαστο Νίκο Σούλη, αλλά και το επεισόδιο 33 των Απαράδεκτων)
6. Πλένουμε τα χέρια μας και ακούμε το αγαπημένο μας τραγούδι από το δίσκο! (Ένας μικρός φόρος τιμής στον κύριο Τσιόδρα)
7. Πλένουμε τα πιάτα μας και ακούμε το αγαπημένο μας τραγούδι του δίσκου! (Δεν έχω κάτι εδώ...)
8. Ζωγραφίζουμε ένα εναλλακτικό εξώφυλλο του δίσκου ακούγοντας το δίσκο! (Ένα μικρό σκίτσο είναι αρκετό αγαπητοί φίλοι!)
9. Μιλάμε στην κάμερα για το πόσο ενθουσιασμένες είμαστε με το σύνολο ή με μέρος του δίσκου! (Μια εξαιρετική λύση για τους ρήτορες αγαπητοί φίλοι!)
10. Άλλο

Πρόκειται για μια νεωτεριστική και ρηξικέλευθη, κατά το μάλλον ή ήττον, ιδέα αγαπητοί φίλοι! Η ιδιότυπη αυτή παρουσίαση του δίσκου μας, απαιτεί τη συμμετοχή σας! Με αυτή τη γενναιόδωρη, από μέρους μας, χειρονομία, εσείς θα έχετε την ψευδαίσθηση της συλλογικής συμμετοχής (την οποία όλοι λαχταρούμε περισσότερο μέσα στο καθεστώς καραντίνας), και έτσι εμείς θα κεφαλαιοποιούμε τη διαδικτυακή σας συμμετοχή, με ιδιοτελείς σκοπούς για την προβολή της μπάντας μας, χωρίς καν τη στοιχειώδη αιδώ να το παραδεχτούμε, αγαπητοί φίλοι!

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ JAZZMATAZZ (3) "ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ"

Τα 5 καλύτερα βίντεο θα παιχτούν ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, στην κανονική παρουσίαση του δίσκου, η οποία ποιός ξερει πότε θα γίνει κατορθωτή με την κατάρα αυτή που μας έτυχε, γαμώτο κέρατο τα 'χαμε κανονίσει όλα, γαμώτο!

 Οι JazzMatazz 3 είναι οι: Παύλος "Παυλέας" Κατσιβέλης: Φωνητικά, Cigar Box Guitar (CBG), Lap Steel Guitar, μπάντζο, ακουστικές, ηλεκτρικές και διάφορες χειροποίητες κιθάρες, εφφέ - Μαρία "Κυρά Μαρία" Βασιλοπούλου: Φωνητικά, kazoo, μελόντικα, καλίμπα, κρουστά - Διονύσης "Dio" Κώνστας: Τύμπανα, κρουστά

--- Στίχοι: Παύλος Κατσιβέλης -- Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης και JazzMatazz 3 -- Παραγωγή, Μίξη και Mastering: Γιώργος Χανός -- Γραφιστική Επιμέλεια: Παύλος Κατσιβέλης -- Στίχοι στο 4: "Τετάρτη των τεφρών Ι" T.S. Eliot, διασκευή για το τραγούδι: Παύλος Κατσιβέλης -- Φωνητικά στο 7: Σοφοκλής Βλάχου/Marianah Grindr -- Συμπληρωματικά φωνητικά στο 8: Αντώνης Γουγής, Γιώργος Χανός -- Βιόλα στο 9: Γρηγόρης Ελευθερίου -- Βιολοντσέλο στο 9: Παύλος Κατσιβέλης --- Ο δίσκος ηχογραφήθηκε από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2019 στο προσωπικό στούντιο του Γιώργου Χανού.

 01. Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε; 00:00 02. Η Λακανικιά 03:16 03. Άσε ρε μάγκα 08:06 04. Τετάρτη των τεφρών 13:05 05. Ώστε φτάσαμε εδώ 17:23 06. Χόρεψε κουκλί μου 20:17 07. Όλ@ τα πρώτ@ 23:20 08. 16 tones 29:31 09. Johnny I hardly knew ya 35:44 10. Jim Jones at Botany Bay 41:21 11. Medley 46:01


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου