-->

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ένα τραγούδι μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης

Συναυλία των Αναιρέσεων για τη οικονομική στήριξη των θυμάτων των βομβιστικών επιθέσεων στην Άγκυρα.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 7.00 μμ Ίλιον Plus (Πατησίων & Κοδριγτώνος 17)

Είσοδος Ενίσχυσης


Οι Αναιρέσεις συμμετέχουμε στη διεθνή καμπάνια του ΕΜΕΠ (Κόμμα Εργασίας Τουρκίας) για την αλληλεγγύη και την οικονομική υποστήριξη των θυμάτων των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στην Άγκυρα, στη πορεία για την Ειρήνη ενάντια στις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει το Τουρκικό κράτος στους Κούρδους του νότου. Τα θύματα, πάνω από 100 νεκροί και 400 τραυματίες, από δύο βομβιστές αυτοκτονίας, αυτούς που το τουρκικό κράτος ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να συλλάβει.

Το Τουρκικό κράτος, συνεργός και ηθικός αυτουργός της επίθεσης στην Άγκυρα, αρνείται να καλύψει, μέσω του Δημοσίου συστήματος υγείας, την ανάρρωση των τραυματιών, πολύ περισσότερο, το χρόνο που έχουν μείνει εκτός εργασίας, κάποιοι/ες από αυτούς ίσως και για πάντα. Εκατοντάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τη μάχη με τη ζωή.

Όπως σε τόσες και τόσες περιπτώσεις ξέρουμε πως το μόνο όπλο μας είναι η αλληλεγγύη μας απέναντι στους συναγωνιστές/ριες μας που πάλεψαν και παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο. Το να τιμήσουμε και να στηρίξουμε τους νεκρούς, τους τραυματίες και τις οικογένειές τους δεν είναι μόνο μορφή αλληλεγγύης. Είναι η ελάχιστη αγωνιστική πράξη ενάντια στην βαρβαρότητα. Η τρομοκρατία τους, η εκμετάλλευση και ο θάνατος δεν θα κερδίσουν: Θα νικήσει η ζωή και η ελευθερία.

Η συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης των θυμάτων θα γίνει τη Κυριακή 28 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα στο Ίλιον plus, με την ανιδιοτελή συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματισμένους αγωνιστές και αγωνίστριες.


Μαζί μας θα είναι ο Κώστας Κωνσταντάτος από τους γνωστούς και αγαπημένους Encardia και το νέο πολυφωνικό συγκρότημα των Terra Voce. Οι Υπεραστικοί με ένα ρεπερτόριο αναφοράς στο κοινωνικό και πολιτικό τραγούδι. Οι JazzMatazz που θα δώσουν το δικό τους swing jazz ύφος στη βραδιά. Ο Infinik και οι Νιο.Στε από το κοινωνικά μαχόμενο χώρο του Ελληνικού hip hop. Οι βετεράνοι του Ελληνικού ροκ Σπυριδούλα σε μια unplugged εμφάνιση. Τα πανκ ροκ συγκροτήματα, The Dismissers και οι ANFO. Όλοι και όλες ενωμένοι για ένα τραγούδι, μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου