-->

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Γλέντι του ΠΜΣ

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»
Σαπφούς 10 – Αθήνα, τηλ.: 210.3213694210.3215246, φαξ : 210.3240827
 website : www.pmu.gr - e-mail : pmu@pmu.gr
19/2/2016
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Σωματείου μας για τα ζητήματα της ανεργίας και γενικότερα του κλάδου, η Επιτροπή Ανέργων και το Δ.Σ. του Π.Μ.Σ. καλούν όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην εκδήλωση του Συλλόγου την Κυριακή 28 Φλεβάρη στις 12:00 το μεσημέρι, στα «Ξύλινα» της Καισαριανής (Εθνικής Αντιστάσεως, Εντός του πάρκου Αϊ Γιάννη). Η εκδήλωσή μας θα ξεκινήσει με μουσικοκινητική δραστηριότητα για τα παιδιά των συναδέλφων που θα περιλαμβάνει κατασκευή αυτοσχέδιου μουσικού οργάνου και δημιουργικό παιχνίδι. Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας καθώς και γλέντι με φαγητό, κρασί και φυσικά μουσικό πρόγραμμα.

Η μαχητική συμμετοχή των συναδέλφων στις τελευταίες κινητοποιήσεις και τη γενική απεργία με αιχμή το νόμο λαιμητόμο για την Κοινωνική Ασφάλιση, έδειξε μεταξύ άλλων την ανάγκη αγωνιστικής συσπείρωσης του κλάδου, μαζικοποίησης του Συλλόγου. Η εκδήλωσή μας είναι ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μουσικούς και τις οικογένειές τους να πάρουν μέρος στην εκδήλωση του Συλλόγου μας. Μία εκδήλωση στημένη με το μεράκι και την εθελοντική δουλειά των μελών του Σωματείου μας. Σκοπός μας να γνωριστούμε καλύτερα, να κουβεντιάσουμε και φυσικά να περάσουμε καλά! 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Υ.Γ. Προκειμένου να υπολογίσουμε σωστά το φαγητό, παρακαλούμε να ενημερώσετε έγκαιρα για την παρουσία σας στα τηλέφωνα του Συλλόγου. Ιδιαίτερα για την παιδική δραστηριότητα, να δηλώσετε και την ηλικία του παιδιού. Επίσης όποιος συνάδελφος μπορεί να βοηθήσει στο στήσιμο, να αφήσει το όνομά του προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί του. Τηλ. Επικοινωνίας:  210.3213694 / 210.3215246

Για το Δ.Σ.
                           Ο Πρόεδρος                                      Ο Γ. Γραμματέας
           Βασίλης Παρασκευόπουλος                        Κώστας Σταυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου