-->

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του Π.Μ.Σ.

Σαπφούς 10 – Αθήνα, τηλ.: 210.3213694, 210.3215246, φαξ : 210.3240827

Website : www.pmu.gr - e-mail : pmu@pmu.gr


Συνάδελφε, Οι μέρες που διανύουμε θα είναι πολύ δύσκολες για χιλιάδες συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Υπάρχουν οικογένεις που έως τώρα ζούσαν από μία σύνταξη ή ένα επίδομα ανεργίας και τώρα δεν έχουν ούτε αυτό. Διευρύνεται η στάση πληρωμών, οι απολύσεις, οι υποχρεωτικές άδειες άνευ αποδοχών. Στο ελεύθερο επάγγελμα χιλιάδες συνάδελφοι δεν έχουν ούτε ένα μεροκάματο για τη θερινή σεζόν κι αυτό διαμορφώνει ακόμα μεγαλύτερη πίεση για χαμηλότερες απαιτήσεις σε όσους συναδέλφους δουλεύουν.

Μπροστά σ’ αυτή τη κατάσταση συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και αποφάσισε τη δημιουργία Επιτροπής αλληλεγγύης η οποία θα ασχοληθεί με τη καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν και των δυνατοτήτων παρέμβασης του Σωματείου. Η Επιτροπή αλληλεγγύης θα συνεδριάσει μεθαύριο Τετάρτη με στόχο να δώσουμε μια άμεση πρώτη βοήθεια σε συναδέλφους που είναι σε δύσκολη κατάσταση και να αποφασίσουμε τις δράσεις μας για το επόμενο διάστημα, με βάση την καταγραφή που θα κάνουμε σε αυτές τις τρεις μέρες. Καλούμε κάθε συνάδελφο να έρθει σε επαφή με το Σωματείο για να βοηθήσει στη καταγραφή που θα κάνουμε, να μας ενημερώσει για συνάδελφους που είναι σε ανάγκη, να συνεισφέρει με τη δράση του στην έκφραση της αλληλεγγύης.



Τηλέφωνα επικοινωνίας με την Επιτροπής αλληλεγγύης

Φλυτζάνης Χριστόφορος 6980 795092

Κατσαβός Αναστάσης     6979 472263



Παλεύουμε να μη μείνει καμία οικογένεια συναδέλφου χωρίς τρόφιμα, ρεύμα, φάρμακα, γιατρούς. Διεκδικούμε άμεσα μέτρα για την επιβίωση των οικογνειών των συναδέλφων, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας συμβάλλοντας με τη προσφορά και τη δράση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου