-->

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η ναυμαχία του Φαρμακονησίου...

Ένα πολύ επίκαιρο σκίτσο το οποίο μας ήρθε στο μέηλ και το αναδημοσιεύουμε χωρίς περαιτέρω σχολιασμό: 

Η ναυμαχία του Φαρμακονησίου

3 σχόλια:

  1. Αφού οι Έλληνες λιμενικοί είναι φονιάδες, τότε γιατί δεν έπνιξαν όλους τους λαθρομετανάστες, αλλά διέσωσαν κάποιους κι έτσι επέτρεψαν να υπάρχουν μάρτυρες του εγκλήματος οι οποίοι θα κατέθεταν για το έγκλημα από το οποίο διασώθηκαν από τους ίδιους τους «εγκληματίες»???????????????????? Θα αναρωτιέται τώρα κάποιος....
    Αλλά μήπως ο σκοπός κάποιων είναι να παραδώσουμε την διάσωση σε Διεθνείς Δυνάμεις ή να εξαιρέσουμε το Φαρμακονήσι από την ΑΟΖ και την Ελληνική Κυριαρχία;
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και μετά ασχοληθείτε με τα δικαιώματα των λαθροεποίκων οι οποίοι προορίζονται για την εξισλαμοποίηση της Ευρώπης (κι όχι μόνο) και την από-ομοιογενοποίηση των εθνών υπό τις εντολές των "της ευγονικής" ρατσιστών εβραίων.
    Άνθρωποι και πλάσματα πεθαίνουν παντού και καθημερινά. Όσους ανθρώπους και όσα πλάσματα μπορούμε να διασώσουμε έχει καλώς, έπειτα όμως, όλοι & όλα πρέπει να επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον, ειδάλλως αυτοδηλητηριάζονται και πεθαίνουν ή μετατρέπονται σε ΝΕΥΡΩΣΗ ειδικά για την κοινωνία που τους/τα φιλοξενεί.
    Αυτός είναι και ο πραγματικός ανθρωπισμός, αυτό σημαίνει να είσαι φιλό-ζωος, "φίλος της ζωής".. το να προσφέρεις στον κάθε άνθρωπο/λαό/πολιτισμό και πλάσμα του πλανήτη, αυτό που τον κάνει να είναι αυτό που είναι... κι αυτό είναι η επιστροφή του εκεί που ανήκει, εκεί που μπορεί να είναι ο εαυτός του και να αναπτύσει τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού του/αγέλης του με υγεία. Βοηθάμε δηλαδή τους "αδύναμους" λαούς να παραμένουν στην πατρίδα τους, να εργάζονται εκεί, και να αναδεικνύουν τον όποιο πολιτισμό τους στους επισκέπτες. Όπως και βοηθάμε το δελφίνι να επιστρέψει στο κοπάδι του, ή τον πιγκουίνο στους πάγους του, και κλπ. κλπ. κλπ. ακολουθώντας την ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ της φύσης και του σύμπαντος, διότι από αυτήν διεπόμαστε, είτε σας αρέσει είτε όχι, αλλιώς κάντε μήνυση στην ΦΥΣΗ ή στον θεό/θεούς ή στο σύμπαν.
    ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ""ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ"", ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΑΝΑΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΟΥΣ & ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΜΕΤΆ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ & ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ... ΤΡΟΠΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΟΣΚΟΝΤΑ & ΥΦΕΡΠΟΝΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ- ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ".... σας καθιστά ηλίθιους κι όχι ανθρωπιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ <>; ΑΛΛΑ......
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΞΥΠΝΑ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ!
    Α!! ΚΡΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ D.N.A. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ;;;
    ΣΤΟ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ,ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
    ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανθελληνισμός, η προστασία της ζωής των Ελλήνων και των μεταναστών που μας διαλύει όλους ο καπιταλισμός και οι τρέλες του;

    Ανθελληνισμός το να λές πως οι λιμενικοί δεν μας προστατεύουν; Γιατί αν μας προστατευαν, τότες θα είχαν ήδη ξεσηκωθεί και αυτοί κατά των μνημονίων και του ελληνικού κεφαλαίου που οδήγησαν μέχρι τώρα στην αυτοκτονία 5.000 έλληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή