-->

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ολομέτωπη επίθεση Robb Flynn σε Anselmo

Rocking.gr

Η κίνηση του Phil Anselmo στην συναυλία-αφιέρωμα στον Dimebag Darrel και η μετέπειτα τοποθέτησή του, έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στο χώρο του metal και όχι μόνο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θέλησαν να υποβιβάσουν τη σημασία της ενέργειας. Ο Robb Flynn, ο οποίος ήταν παρών στη συναυλία, τοποθετήθηκε άμεσα με ένα video στο οποίο επιτίθεται τόσο στον Anselmo, αλλά και σε μέρος της κοινότητας του metal που υποστήριξε τα όσα έκανε. Δείτε από εδώ το video και διαβάστε τα κυριότερα σημεία από όσα είπε ο Flynn.

«Εδώ και καιρό δεν νιώθω κοντά στην metal κοινότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέχονται κάποια πράγματα. Ενέργειες σαν αυτή σβήνονται γρήγορα από τη μνήμη.Η πλειονότητα των σχολίων στα social media είναι του στιλ "χαλαρώστε, δεν έγινε και τίποτα".

Πρέπει να σταματήσετε να λέτε βλακείες όπως γιατί να λένε "black pride" και το "white power" να απαγορεύεται. Μάθε λίγη Ιστορία. Κανείς λευκός δεν καταπιέστηκε από μαύρο στις ΗΠΑ. Και ας μιλήσω μόνο για τη δική μας ζωή, τα 40-50 τελευταία χρόνια. Και το αστείο με το λευκό κρασί. Εκεί ήμουν, δεν υπήρχε ούτε μπουκάλι! Ο Anselmo έπινε γερμανική μπύρα. Το πιάσατε; Γερμανική...

Πριν βγούμε στη σκηνή, μίλησα λίγο μαζί του. Στο μισό λεπτό αυτός ο μεθύστακας μου είπε πως μισούσε την "nigger εποχή" των Machine Head. Ηταν τόσο εκνευριστικός. Στεκόμουν δίπλα σου στη σκηνή παίζοντας το "New Level", αλλά δεν ήμουν εκεί όταν είπες τις μαλακίες σου. Τους χαιρετισμούς, όπως κάνεις συνεχώς εδώ και χρόνια. Και κανείς δεν στην λέει! Καμία μπάντα. Εχω μιλήσει σε τόσους για τα "white power" που ξεστομίζεις και όλοι λένε "αγαπώ τους Pantera, ποιός να τα βάλει μαζί του;"

Eίσαι ένας μεγάλος φασαριόζος, ένας τρομακτικός τύπος. Αλλά ως εδώ. Φτάνει! Πες ό,τι θες. Υπάρχει ελευθερία έκφρασης, όπως υπάρχει και ελευθερία κριτικής για όσα λες. Και αν κάποιος από εσάς, δεν προσβλήθηκε, να πάει να γαμ..θεί. Αν το metal, έχει θέση για αυτά, εμένα μην με υπολογίζετε. Αντίο Phil Anselmo, δεν θα ξαναπαίξω τραγούδι Pantera για όσο ζω».

H συναυλία των Machine Head στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο ψηφίστηκε ως η κορυφαία του 2015 από τους αναγνώστες του Rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου