-->

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Φεστιβάλ Πολιτιστικών Ομάδων Φ.Ε.Π.Α.

Είμαστε οι Πολιτιστικές Ομάδες της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διοργανώνουμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το 9ο φεστιβάλ μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13,14 και 15 Ιουνίου στο χώρο των Εστιών, στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών. Το φεστιβάλ στήνεται κάθε χρόνο από τις ίδιες τις πολιτιστικές ομάδες της Εστίας (θεατρικό, 2 χορευτικά τμήματα: λάτιν και παραδοσιακών χορών, χορωδία, κινηματογραφικό, ομάδα μουσικών), χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα (είσοδος δωρεάν, κανένας χορηγός, καμία επιχορήγηση από κανένα ίδρυμα ή το Πανεπιστήμιο. 

Οι ομάδες δε χρηματοδοτούνται ούτε από κάποιο επίσημο φορέα ούτε από χορηγούς. Στηριζόμαστε μόνο στη βοήθεια των φοιτητών και του κόσμου της γειτονιάς. Οι ομάδες μας λειτουργούν όλο το ακαδημαϊκό έτος με στόχο το ζωντάνεμα της εστίας και την ανάδειξη του πραγματικού χαρακτήρα του πανεπιστημιακού ασύλου. Στους καιρούς που ζούμε θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να υπάρχουν και να διοργανώνουν εξωστρεφείς εκδηλώσεις.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που σκοπό έχει να κοινωνικοποιήσει τον χώρο των εστιών και να αναδείξει ότι οι συλλογικές και από τα κάτω προσπάθειες μπορούν να αποτελέσουν μια ουσιαστική και δημιουργική φωνή αντίδρασης στη σύγχρονη εκμεταλλευτική πραγματικότητα.

Αναρτούμε το τρέϊλερ του 5ου Φεστιβάλ το οποίο διοργάνωσε η Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Αθηνών - ΦΕΠΑ το 2011:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου