-->

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΔιαβάΖΟΥΜΕ, αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ και κινηματογράφος στη Στρούγκα

Αυτή την Παρασκευή 6 Φλεβάρη, στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στη Στρούγκα άλλη μια συνάντηση "ΔΙΑΒΑ-ΖΟΥΜΕ" γιατί η μόρφωση μπορεί και πρέπει να είναι στα χέρια όλων μας, η διαδικασία της μάθησης δεν είναι μιας μόνο κατεύθυνσης και η γνώση δεν είναι αποκλειστικά εξειδίκευση ή εμπόρευμα. Ο καθένας μπορεί να φέρει και να διαβάσει κάτι που θεώρησε αξιόλογο, είτε λογοτεχνικό, είτε επιστημονικό, αφού πει και δυο λόγια για τον/την δημιουργό του. Οι παρουσιάσεις πρέπει να είναι μέχρι 10 λεπτά για να μπορέσουν να διαβάσουν κι άλλοι :)

Παράλληλα λειτουργεί το αυτοδιαχειρζόμενο Bar του χώρου, όπως κάθε Παρασκευή. Τα όποια έσοδα του Bar, διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση του χώρου.

Τις Κυριακές του Φλεβάρη στη Στρούγκα, απολαμβάνουμε σουηδικό κινηματογράφο. Αυτή την Κυριακή 8/2 προβάλεται η πρώτη από τις τρεις ταινίες του Roy Andersson που προβάλονται το Φλεβάρη: "Τραγούδια από το δεύτερο όροφο" (2000).

Ένας υπάλληλος απολύεται με εξευτελιστικό τρόπο, ένας μετανάστης δέχεται βίαιη επίθεση σ' ένα πολυσύχναστο δρόμο, ένας μάγος τα κάνει θάλασσα με το νούμερό του και ο Καρλ βάζει φωτιά στο κατάστημα επίπλων του για να εισπράξει την ασφάλεια. 


Είσοδος φυσικά ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου