-->

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα για τη στήριξη του βιβλίου «Η ποίηση στην Οκτωβριανή Επανάσταση» – Συζήτηση πάνω σε ζητήματα Τέχνης.

Το βιβλίο είναι το πρώτο μιας σειράς που πραγματεύεται το ζήτημα της σοβιετικής πρωτοπορίας στον τομέα της κουλτούρας και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που εμβαθύνει στον σχηματισμό και στην ανάπτυξη της σοβιετικής ποίησης από την προεπαναστατική στη μετεπαναστατική περίοδο. Η προώθησή του δε στηρίζεται σε μονοπώλια ούτε επιδιώκει να γίνει κρατικοδίαιτο.

Γράφτηκε για τους αγωνιστές που πάλεψαν στις απεργιακές μάχες και στους καθημερινούς αγώνες στους τόπους δουλειάς και τις γειτονιές. Για όσους πιστεύουν σε μια καλύτερη κοινωνία που θα έχει καταργηθεί η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Γιατί η καλλιτεχνική πρωτοπορία πρέπει να έχει ισχυρούς δεσμούς με την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία που να ενισχύονται στους ταξικούς αγώνες. 

Ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές, όσοι και όσες πιστεύετε ότι χρειάζεται γραμμή ρήξης και ανατροπής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mauro_flight@yahoo.gr για συζήτηση, εκδήλωση ενδιαφέροντος για δραστηριότητες, εκδηλώσεις, μελέτες πάνω σε ζητήματα Τέχνης. Χρειάζεται η γνώση, η πρόταση, η πείρα του καθενός και της καθεμιάς, ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και πιο ικανοί μαζί, για τις σκληρές μάχες που δίνουμε και θα δώσουμε στο βάρβαρο μέλλον που βρίσκεται ήδη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου